Novosti | Trenutno nema novih vesti
|
Ko je trenutno na forumu | Imamo 2 korisnika na forumu: 0 Registrovanih, 0 Skrivenih i 2 Gosta Nema Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 28 dana Uto Nov 12, 2024 7:14 pm |
Statistike | Imamo 57 registrovanih korisnika Najnoviji registrovani član je qazxsw12
Naši korisnici su poslali ukupno 294 članaka u 60 teme
|
Facebook grupa | |
|
| Nabavka biljke | |
| | Autor | Poruka |
---|
Vid Novi clan
Broj poruka : 1 U.C.B.M. Poeni : 5012 V.I.P. Poeni : 0 Datum upisa : 22.03.2011
| Naslov: Nabavka biljke Uto Mar 22, 2011 5:44 pm | |
| Pozdrav svima na forumu. Skoro sam poceo da se interesujem za biljke mesozderke,nista posebno,ali bih hteo da za pocetak nabavim jednu. Ne razumem se u vrste,niti u to koja gde i kako uspeva,pa sam zato otvorio ovu temu. Zanimaju me biljke mesozderke koje uspevaju u kuci,jer imam stan pa onda nemam dvoriste. I samim tim gde tu biljku koju mi preporucite mogu da nabavim. Hvala | |
| | | cephastron Admin
Broj poruka : 131 U.C.B.M. Poeni : 6839 V.I.P. Poeni : 88 Datum upisa : 21.03.2010 Godina : 28 Lokacija : Krusevac Hobi : Biljke mesozderke
| Naslov: Re: Nabavka biljke Sre Mar 23, 2011 7:57 pm | |
| tu bi dobro uspeo neki hibrid nepenthes-a ili tropska pinguicula, a najcesce ih ima u Garden centru | |
| | | Christian Urednik
Broj poruka : 39 U.C.B.M. Poeni : 5783 V.I.P. Poeni : 156 Datum upisa : 16.10.2010 Godina : 44
| Naslov: Re: Nabavka biljke Sre Mar 23, 2011 11:41 pm | |
| Zdravo,
mogao bi da probaš Drosera capensis ili Drosera aliciae. Ove biljke mogle bi dobro uspijevati u kući. Ali ne znam da li možeš ih kupiti u srpski. Mislim, da Andrew ih ima, možda on može pomoći
Andrew: Koje tropske pinguicule misliš? Misliš li na Pinguicule iz mehika kao na primjer P. esseriana ili P. agnata?
Christian | |
| | | cephastron Admin
Broj poruka : 131 U.C.B.M. Poeni : 6839 V.I.P. Poeni : 88 Datum upisa : 21.03.2010 Godina : 28 Lokacija : Krusevac Hobi : Biljke mesozderke
| | | | VUCKO-91 Urednik
Broj poruka : 47 U.C.B.M. Poeni : 5247 V.I.P. Poeni : 10 Datum upisa : 17.03.2011 Lokacija : NS Hobi : bass gitara
| Naslov: Re: Nabavka biljke Čet Maj 05, 2011 12:50 pm | |
| Ja bih hteo da nabavim Droseru, al vidim da ima dosta vrsta, pa jel imate neki predlog, koja je najbolja? Takodje ako je neko iz Novog Sada ili okoline i prodaje ovako nesto, nek mi javi samo sta nudi i cene. Jer generalno hocu da nabavim jos neku vrstu mesozderke, pa mi se Drosera cini atraktivnom, ako imate neki predlog , u smislu da je neka druga mesozderka interesantnija, predlazite! POsto ce se ta biljka drzati u sobi ili na prozoru, onda ta koju mi preporucite mora odgovarati tim uslovima... | |
| | | Christian Urednik
Broj poruka : 39 U.C.B.M. Poeni : 5783 V.I.P. Poeni : 156 Datum upisa : 16.10.2010 Godina : 44
| Naslov: Re: Nabavka biljke Čet Maj 12, 2011 8:44 pm | |
| Hi,
ako još nemaš Drosera, Drosera capensis ili Drosera aliciae mogao bi dobar izbor. Ove biljke nisu teške gajiti. Svijetlo mjesto, normalne temperature i vlažnost su dosta.
Christian | |
| | | VUCKO-91 Urednik
Broj poruka : 47 U.C.B.M. Poeni : 5247 V.I.P. Poeni : 10 Datum upisa : 17.03.2011 Lokacija : NS Hobi : bass gitara
| Naslov: Re: Nabavka biljke Pet Maj 13, 2011 9:34 pm | |
| Christian, ako imate semenja za prodaju ili na poklon od bilo koje Drosere, pogotovo ako imate aliciae, samo mi javite, pa cemo se dogovoriti oko toga! Koliko sam video, neko udruzenje KPR prodaje semenje, ima raznih vrsta, ali prodaju 50 semena za 11eura, a to mi je i puno semenja i puno para... | |
| | | Christian Urednik
| Naslov: Re: Nabavka biljke Uto Maj 31, 2011 5:44 pm | |
| Hi, trenutno nemam sjemena Drosera aliciae. Moje biljke baš su počele cvasti. Mislim da ću imati neke sjemena u tri do četiri tjedna. Ako hoćeš da imaš neke, jednostavno javi se kod mene u tri tjedna. 11€ vrlo je previše za 50 sjemena. Ako netko bi mi platilo tako puno bio bih bogat Ja ih prodajem za 1,50€ ili 2€ (ca. 100 sjemena). Trebate bi znati da jedna biljka može da producira mnogo sjemena. Mislim da je moguć dobiti - bez problema - 3000-4000 sjemena od jedne biljke. Christian P.S.: Možete kazati "ti", ja nisam tako star | |
| | | Sponsored content
| Naslov: Re: Nabavka biljke | |
| |
| | | | Nabavka biljke | |
|
Similar topics | |
|
| Dozvole ovog foruma: | Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
| |
| |
| Prijatelji foruma |
Magic forest
"> |
Anketa | | Dajte ocenu forumu | 1 | | 8% | [ 1 ] | 2 | | 0% | [ 0 ] | 3 | | 0% | [ 0 ] | 4 | | 0% | [ 0 ] | 5 | | 92% | [ 11 ] |
| Ukupno Glasova : 12 |
|
|